Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na prozivanje

Adlešić: Moja ruka vrijedi 45, a ne pet milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ruka Đurđe Adlešič procijenjena na pet milijuna kuna, HSLS-ova zastupnica ispravlja i kaže kako njezina ruka vrijedi 45 milijuna kuna!

SDP-ov Zvonimir Mršić na raspravi o proračunu konstatirao je kako je proračun trgovački ugovor, po kojem će primjerice HDZ-ovci Bjelovaru dati pet milijuna za gradnju đačkog doma, a Bjelovarčanka Adlešič dići će ruku za njihov proračun.

Pročitajte i ovo Pacijenti u čekaoni Osigurajte se Nova odluka HZZO-a: Poskupile zdravstvene usluge za dio pacijenata Zgrada - 2 čeka se stambena strategija Mladi sve teže do prve nekretnine, reporter izračunao kad i što točno mogu kupiti

>> 'Ruka Adlešič košta oko pet milijuna kuna'

'Nema doma koji se može izgraditi za pet nego 45 milijuna kuna. Ponosna sam što je to izboreno, međutim to nije bila nikakva trgovina, nego moj uvjet za ruku', pojasnila je Adlešić.

Za glasove birača će u saboru ostaviti i srce, ne samo ruku. 'Moja ruka vrijedi za čitavu Hrvatsku ne samo za grad Bjelovar', ističe Adlešić. To je zato što glasovi hrvatskih građana nemaju cijenu, a kad izbori prođu, čini se, ni vrijednost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene