Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna osoba teže ozlijeđena

Tragedija kod Vukovara: Biciklist poginuo nakon što je na njega autom naletio pijani 21-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak oko 22:10 sati između Vukovara i Bršadina dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji biciklist, javila je policija.

Na mjestu prometne nesreće izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći, gdje je liječnik odmah konstatirao smrt 27-godišnjaka iz Bršadina.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Na njega je naletio pijani 21-godišnjak koji je vozio automobil vukovarskih registracija. Policija je utvrdila da je imao 1,03 promila u krvi te da je vodio prebrzo s obzirom na vidljivost i uvjete na cesti. Udario je u zadnji kotač bicikla kojeg je vozio 27-godišnjak te zbog čega je biciklist najprije pao na gornji dio automobila, a potom na travnatu površinu uz cestu.

U nesreći je teže ozlijeđen i suputnik iz automobila, 51-godišnjak kojem je pružena liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

Tijelo poginulog 27-godišnjaka prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija.

Protiv 21-godišnjaka će biti redovitim putem dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Za vrijeme obavljanja očevida ovog slučaja u vremenu od 22:35 do 03:35 bila je zatvorena dionica državne ceste d-55 između Vukovara i Bršadina, nakon čega se promet normalno odvijao, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene