Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

U petak oko 22:10 sati između Vukovara i Bršadina dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji biciklist, javila je policija.


Na mjestu prometne nesreće izašli su djelatnici hitne medicinske pomoći, gdje je liječnik odmah konstatirao smrt 27-godišnjaka iz Bršadina.

Vezani članci Očevid, ilustracija Nova tragedija: Žena (53) prelazila cestu na zebri. Na nju naletio teretni auto. Poginula je na mjestu Policijski očevid, ilustracija Nova teška nesreća: Motociklist sletio s ceste i preminuo na putu do bolnice

Na njega je naletio pijani 21-godišnjak koji je vozio automobil vukovarskih registracija. Policija je utvrdila da je imao 1,03 promila u krvi te da je vodio prebrzo s obzirom na vidljivost i uvjete na cesti. Udario je u zadnji kotač bicikla kojeg je vozio 27-godišnjak te zbog čega je biciklist najprije pao na gornji dio automobila, a potom na travnatu površinu uz cestu.

U nesreći je teže ozlijeđen i suputnik iz automobila, 51-godišnjak kojem je pružena liječnička pomoć u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

Tijelo poginulog 27-godišnjaka prevezeno je u Nacionalnu memorijalnu bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija.

Protiv 21-godišnjaka će biti redovitim putem dostavljena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Za vrijeme obavljanja očevida ovog slučaja u vremenu od 22:35 do 03:35 bila je zatvorena dionica državne ceste d-55 između Vukovara i Bršadina, nakon čega se promet normalno odvijao, priopćila je policija.