Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo načelna kritika

Vladin program gospodarskog oporavka podržan u GSV-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikati i poslodavci podržali su Vladin program gospodarskog oporavka. Premijerka im je obećala da će se sama provedba, za razliku od predstavljenih mjera, raspraviti i sa socijalnim partnerima.

Iako je bilo planirano, izmjene zakona zbog zdravstvene reforme nisu došle na red gospodarsko-socijalnog vijeća. O njima će se raspravljati na idućoj sjednici. 'Što se tiče Vlade ja mogu samo ponoviti ono što sam već kazao, a to je da smo mi apsolutno svi spremni na provedbu ovog programa, da će sljedećeg tjedna na Vladi biti hodogram provedbe ovog programa s točnim nositeljima svake pojedine mjere i s točnim rokovima', istaknuo je ministar mora, prometa i infrastrukture, Božidar Kalmeta. 'Načelno smo uputili kritiku ne slažući se s činjenicom da su mjere objelodanjene, a da smo tek danas imali raspravu na GSV-u', dodao je Ozren Matijašević iz HUP-a.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Pregovori još traju Pregovori Plenkovića i Domovinskog pokreta u slijepoj ulici, HDZ žestoko po Milanoviću: "Komično je pratiti kako se koprca" Slika nije dostupna Poslodavci negoduju 'Vladini savjetnici nisu sposobni izvući industriju iz krize'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene