Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žiri BKS Banke će odabrati najkreativniju fotografiju, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju.


ZAGREB - BKS Banka organizira nagradni foto natječaj „Konačno! Banka u kojoj sam kralj!“ u kojem korisnici mogu osvojiti 3.000 kuna na tekućem računu. Sve što je potrebno napraviti je pronaći BKS Bank promotivne lokacije u trgovačkim centrima Avenue Mall, u Zagrebu, i ZCT Shopping u Rijeci.

Vezani članci Podizanje gotovine na bankomatu, ilustracija Banke ponovno naplaćuju korištenje bankomata drugih banaka, jedna ipak produžila nenaplatu KBC Sestre milosrdnice (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Upravno vijeće KBC-a Sestara milosrdnica poništilo natječaj za ravnatelja bolnice

Sudionike će na lokaciji dočekati profesionalni fotograf koji će ih fotografirati u kraljevskom tronu s krunom, a zadatak je dočarati i odglumiti dostojanstvenost, srdačnost i vedrinu koja priliči jednom kralju. Stručni žiri BKS Banke odabrati će najkreativniju fotografiju i odabrati pobjednika.

Natječaj traje od 13. do 15. rujna, te od 20. do 22. rujna 2013.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.bks.hr, na kojoj možete vidjeti dodatne informacije i pravila natječaja.