Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Svjetska banka u Hrvatskoj najavila potpore nevladinim udrugama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured Svjetske banke u Hrvatskoj, koji je osigurao potpore za sektor civilnog društva u 2007., pozvao je danas zainteresirane nevladine udruge da im se jave kako bi mogli ostvariti pravo na male potpore, u iznosu od 3000 do 5000 američkih dolara.

U priopćenju podsjećaju da je 2007. ujedno i sedma godina zaredom kako ured Svjetske banke u Hrvatskoj daje male potpore za sektor civilnog društva u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Poziv u blagdanskoj misiji: Dvjema šibenskim udrugama pripremili su pravo blagdansko iznenađenje - 15 Poziv Domagoja Mikića Veliko iznenađenje za dvije udruge koje pomažu djeci s teškoćama i trebaju pomoć: "Ako se ugase, neće biti potpore od nikuda, oni spašavaju našu djecu" Slika nije dostupna 'Rat do istrebljenja' Braniteljske udruge osudile Šišljagićeve izjave

Program malih potpora pomaže aktivnosti koje osnažuju građane da preuzmu inicijativu u razvoju, te odgovornost i sudjelovanje u društvu kao i u jačanju partnerstva s javnim i privatnim sektorom te ostalim organizacijama civilnog društva, stoji, uz ostalo, u priopćenju.

Nevladine organizacije mogu svoje prijave za potporu Svjetske banke u Hrvatskoj podnijeti na hrvatskom ili engleskom jeziku i, do 16. ožujka, poslati na adresu: The World Bank Croatia Country Office, Kennedyjev trg 6b, Zagreb, a više informacija može se dobiti na www.worldbank.hr.

Svjetska banka započela je 1983. program malih potpora, s ciljem da promiče dijalog i širi informacije izvan svojih redovnih projekata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene