Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka suda

Radnici KIO Orahovice bez otpremnina, novac ide bankama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici KIO Orahovice ne odustaju od svojih zahtjeva. Njih 20-ak mirno je prosvjedovalo na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Nisu zadovoljni odlukom suda prema kojoj će im biti isplaćene plaće, ali ne i otpremnine. Novi vlasnik tvrtke uplatio je 46 milijuna kuna za kupnju, ali veći dio novca, odlučeno je, bit će isplaćen bankama na račun njihovih potraživanja. 

Pročitajte i ovo Radnička prava i malverzacij u tvrtki Cammeo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DOZNAJEMO IZ POVJERLJIVIH IZVORA Provjereno: Bivši zaposlenici Cammea progovorili kako su država i lokalni moćnici pomagali uspon te velike prijevozničke tvrtke Slika nije dostupna Predsjednik Povjerenstva Miljenić: "Pozvat ćemo Karamarka i Kujundžića da svjedoče pred povjerenstvom"

'Tražimo da se HBOR i Hrvatska poštanska banka i Ministarstvo gospodarstva odreknu svog dijela u korist nas bivših djelatnika KIO Kreamike', kaže radnik Branislav Pejčić.

'Na plaće imaju pravo i država će se odreći za plaće, a otpremnine jesu problem', rekao je ministar financija Slavko Linić.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene