Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sponzorirani članak

Krautova strojarska 'Biblija' ponovno na hrvatskom tržištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SAJEMA d.o.o., web knjižara (www.sajema.hr) u svojoj akciji 'Znanjem protiv recesije' daje svoj doprinos pokretanju hrvatske proizvodnje izdavanjem knjige KRAUTOV STROJARSKI PRIRUČNIK.

Tvrtka SAJEMA d.o.o. već sedamnaest godina donosi na hrvatsku tržište stručne i obrazovne knjige domaćih i inozemnih autora i izdavača koje olakšavaju učenje, studiranje ali podižu razinu znanja inženjera raznih tehničkih struka. Takav primjer je najnovije izdanje knjige KRAUTOV STROJARSKI PRIRUČNIK.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić pitao i premijera Mlinarić ljut zbog knjige: "Pustio sam dva dana da vidim hoće li itko reagirati" Slika nije dostupna Vražja Biblija Ukleta knjiga: 'Upravo je Lucifer na 290. stranici nacrtao autoportret'

Krautov strojarski priručnik

Vrhunski priručnik na području strojarstva, brodogradnje, proizvodnje uopće KRAUTOV STROJARSKI PRIRUČNIK u svom najnovijem izdanju donosi temeljite izmjene u pogledu sadržaja, novih propisa i normi. Već pedeset godina KRAUTOV STROJARSKI PRIRUČNIK educira srednjoškolce, studente i inženjere svih tehničkih struka u cijeloj regiji. Iako mu je prvenstvena namjena edukacija stručnih kadrova u strojarstvu, brodogradnji, priručnik se koristi i u građevnoj, automobilskoj, drvnoj, kemiskoj, te svim drugim proizvodnim industrijama. Detaljnije o priručniku pogledajte na www.sajema.hr.

Građevinske tablice

Priručnik Građevinske tablice služi kao neiscrpan izvor podataka inženjeru i tehničaru koji već vladaju svojom strukom a u praktičnoj djelatnosti potreban im je pouzdan oslonac i podsjetnik za rješavanje dnevnih zadaća koji je pripremljen prema načelu 'sve na jednom mjestu'. Najveća je prednost priručnika Građevinske tablice što je objedinio podatke potrebne projektantu, izvođaču i nadzornom inženjeru. Detaljnije o priručniku pogledajte na www.sajema.hr.

Sudjelujte i Vi u akciji 'Znanjem protiv recesije' kojoj je cilj pokretanje hrvatske proizvodnje u sklopu koje web-knjižara www.sajema.hr poklanja 10% popusta na određene naslove!

Sve dodatne informacije o web knjižari, kompletnoj ponudi i uvjetima plaćanja možete naći na www.sajema.hr 

Kontakti:
e-mail: sajema@sajema.hr
web: www.sajema.hr
telefon i faks.: +385 (0) 1 3731 748

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene