Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivica Mudrinić po treći put predsjednik i izvršni direktor T-HT-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorni odbor HT – Hrvatskih telekomunikacija d.d. imenovao je na sjednici održanoj 24. studenoga 2006. godine Ivicu Mudrinića predsjednikom Uprave i glavnim izvršnim direktorom (CEO) T-Hrvatskog Telekoma na još jedno mandatno razdoblje od četiri godine, s početkom od 1. siječnja 2007.

Ivici Mudriniću ovo je treći mandat na čelnoj poziciji Hrvatskog Telekoma. Generalnim direktorom Hrvatske pošte i telekomunikacija postao je 15. listopada 1998. godine, a nakon odvajanja Pošte od Telekomunikacija, 1. siječnja 1999., imenovan je predsjednikom Uprave HT-a , danas T-Hrvatskog Telekoma.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Ivica Mudrinić rođen je 1955. godine, a 1978. diplomirao je elektrotehniku na Sveučilištu u Torontu.

Po povratku u Hrvatsku, 1991. godine postao je savjetnik predsjednika Republike za komunikacije. Već potkraj godine imenovan je pomoćnikom ministra za pomorstvo, promet i veze, a 1992. resornim ministrom.

Od 1994. godine obavlja i dužnost predsjednika Vijeća za telekomunikacije, a od 1996. do preuzimanja funkcije generalnog direktora HPT-a, bio je predsjednik Uprave Hrvatske radio-televizije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene