Obavijesti Video Pretražite Navigacija

INA: Od ponoći jeftinije gorivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloprodajne cijene goriva od noćas u ponoć su na INA-inim benzinskim crpkama niže od 1,3 posto za koliko se smanjuje cijena Eurodizela do 3,5 posto koliko je pojeftinio Super Plus 98, dok se cijene plavog dizela nije primijenila.

Prema informacijama objavljenim na službenim internetskim stranicama INA-e, od 30. rujna, noćas od ponoći cijena Eurosupera 95 je 8,62 kune po litri, što je za 31 lipu manje od dosadašnje cijene od 8,93 kune/l.

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva Ilustracija Stigla službena potvrda Vlada objavila nove cijene goriva

Nova cijena Supera 95 je 8,42 kune, što je za 29 lipa manje od dosadašnjih 8,71 kunu.

Ina Super Plus 98 prodavat će se u iduća dva tjedna po 8,70 kuna za litru ili za 32 lipe manje od sadašnje cijene od 9,02 kune.
Maloprodajna cijena Dizela je niža za 17 lipa i košta 8,55 kuna (prema dosadašnjih 8,72 kuna), dok je cijena Eurodizela 8,72 kune ili 12 lipa manje nego u prethodna dva tjedna kada je iznosila 8,84 kune.

Nepromijenjena ostaje cijena plavog dizela od 5,60 kuna po litri, a loživo ulje ekstra lako je jeftinije za 16 lipa i stoji 5,99 kuna po litri umjesto dosadašnjih 6,15 kuna.

Cijene naftnih derivata mogu se korigirati svaki drugi tjedan, a formula ovisi o kretanju cijena naftnih derivata na tržištu Mediterana i kretanju tečaja dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene