Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvješće o investicijama

Čačić o investicijama: Nisam zadovoljan ni sa sobom, moglo se bolje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je mjesecima obećavao investicije koje će pokrenuti gospodarstvo, Radimir Čačić predstavio je prve rezultate.

U osam javnih poduzeća od početka godine realizirano je 710 milijuna eura investicija. Toj statistici još nedostaje izvješće INE. Do kraja godine očekuje se da će krivulja i dalje rasti, no rezultat ipak neće biti kako je obećavano. Evo što o svemu misli ministar gospodarstva.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Tržnica Dolac Freedom House Hrvatska je slobodna zemlja, ali nas muči korupcija, diskriminacija, krajnje desne skupine...

>> Čačić: Pa mene prisluškuju već 35 godina!

'Moglo se bolje, puno toga je išlo sporo, financiranja smo zatvarali usporeno. U tom međusobnom balansu sa ministarstvom financija, a i svih tih silnica, proizlaze ovi rezultati. Može i mora biti bolje. Prema sadašnjem stanju naš maksimalan cilj bit će za 20 posto manje, ali s druge strane bit će to 25 posto više od prošle godine', kazao je ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

Napomenuo je i kako neki ni na prvim testovima nisu prošli. 'Nisam zadovoljan ni sa sobom prema tome nemojte misliti da je to kritika radi kritike', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene