Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena mljekara

Biznis koji otvara 40 novih radnih mjesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok je na burzi svakoga dana sve više nezaposlenih, iz Šenkovca nedaleko od Čakovca dobre vijesti - otvorena je tvornica za otkup i preradu mlijeka.

Dvadeset milijuna kuna vrijedna mljekara, otvorila je vrata brojnim mljekarima međimurskog kraja. Osim kooperanata, u novim pogonima, kapaciteta 25.000 kilograma na dan, posao će pronaći četrdesetak radnika.

Pročitajte i ovo Giacomo Chiapparini bizarnije ne može Grana Padano ubio vlasnika sirane: Ušao u skladište, a onda se dogodio nevjerojatan domino efekt Napad na dječaka u Čakovcu Snimile kamere Policija otkrila detalje slučaja šišanja dječaka u Čakovcu, uputili su i apel

'Četrdeset novih radnih mjesta uzimajući stanja u državi, koji je broj nezaposlenih, naravno čestitke investitorima što su omogućili radna mjesta za 40 ljudi', kaže Vesna Gantner, pomoćnica ministra poljoprivrede.

>> Poticaj drvnoj industriji: Otvara se 130 novih radnih mjesta

Novim pogonima, veseli se i jedini mljekar u Šenkovcu. Unatoč teškoj situaciji u stočarstvu, od proizvodnje ne želi odustati. Mljekarski proizvodi, posebno sirevi, međimurskog kraja, laganim koracima osvajaju europsko tržište.

Novom tvornicom, ljestvica kvalitete visoko je podignuta. Jedino tako, kažu mljekari, naši proizvodi mogu zavladati europskim policama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene