Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dužnosnik MORH-a

Privatno koristio auto MORH-a, poslao dvoje u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domaći visoki dužnosnici, untoč brojnim korupcijskim aferama i situaciji pod povećalom javnosti, i dalje, čini se, ne odustaju od nekih zabranjenih 'privilegija'.

Naime, prema pisanju Jutarnjeg lista, 42-godišnji ravnatelj Uprave za financije Ministarstva obrane, neovlašteno je službenom Opel Vectrom Ministarstva, u nedjelju navečer izazvao prometnu nesreću, u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. On je, prema riječima glasnogovornika MORHA, Gorana Goršinića, automobil koristio u privatne, a ne službene svrhe.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Pripadnici Hrvatske vojske u službi glasali su na posebnim biračkim mjestima - 3 Posebna biračka mjesta Izašli na birališta: Pogledajte kako su glasali hrvatski vojnici i vojnikinje

Ukoliko se utvrdi da je Brković prekršio odluku ministra Branka Vukelića, protiv njega, ali i osobe koja mu je automobil dala, bit će poduzete propisane mjere, najavili su u MORH-u. Brković je nakon nesreće i alkotestiran, no policija je utvrdila kako nije bio pod utjecajem alkohola. Nesreću je skrivio oduzimanjem prednosti 34-godišnjem vozaču Hyundaija na raskrižju Horvaćanske i Selske ceste, s kojim se u automobilu nalazila i 27-godišnja suputnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene