Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog propucavanja suda praćkom 'zaradio' tri prijave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je gađajući iz praćke psa jučer čeličnom kuglicom "propucao" zagrebački Općinski sud i izazvao paniku "zaradio" je tri policijske prijave.

Zagrebačka policija će protiv 38-godišnjaka, koji joj se sam predao nakon što je čuo da mediji izvještavaju o propucavanju suda iz vatrenog oružja i nagađaju o mogućem atentatu na nekog od odvjetnika, podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog kršenja javnog reda i mira i Zakona o oružju te kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja.

Pročitajte i ovo Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu Ilustracija Učiteljica dobila otkaz Podnesene prijave zbog zataškavanja vršnjačkog nasilja u školi u Strožancu: O svemu se oglasila i ravnateljica

Osumnjičeni Zagrepčanin jučer je oko 9,10 sati s prozora svojega stana u Trnjanskoj cesti iz praćke čeličnom kuglom gađao psa koji se nalazio ispred zgrade suda u Vukovarskoj ulici. 

Umjesto psa pogodio je prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila "fiat punto" 49-godišnje odvjetnice Mirjane Helebrant. Kugla se potom odbila i probila staklo na južnoj strani zgrade suda, prošavši pored glave 38-godišnjeg odvjetnika Dejana Bogdanovića koji se nalazio ispred zgrade.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene