Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin kod Trogira

Zatvoreni napadači koji su pucali na mladića i bacili ga u bunar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednomjesečni istražni zatvor odredio je sudac istrage splitskoga Županijskog suda za dvojicu mladića, osumnjičenih za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, zbog napada i teškog ozljeđivanja dvadesetogodišnjaka protekle subote u Vrsinama nedaleko od Trogira, kojega su propucali i bacili u suhi bunar.

Prvi osumnjičenik (22) je uhićen u srijedu, dok se drugi, po pisanju lokalnih medija, dan poslije sam prijavio policiji. Obojica su ispitani nakon čega im je zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke određen istražni zatvor.

Kaznena prijava ih sumnjiči da su 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem zadali teške tjelesne ozljede 20-godišnjaku nakon čega su ga ostavili u suhom bunaru i udaljili se s mjesta događaja. Obojica su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku, a nakon toga na sud.

Županijsko državno odvjetništvo prethodno je zatražilo kombinirano biološko-kontaktno, daktiloskopsko, balističko i toksikološko vještaćenje, te se još čekaju nalazi iz zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo njegovo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći prevezen je na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama. Zadržan je na liječenju u bolnici gdje ga čuva policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene