Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

43-godišnji muškarac iz Darde protekli utorak nazvao je istarsku policiji i zaprijetio kako će dignuti autobus u zrak ako mu se ne vrati supruga.


U utorak oko 8.45 sati muškarac iz Darde nazvao je PU istarsku, predstavio se i rekao kako se nalazi u mjestu Bratulići kod Barbana te zaprijetio da će dignuti autobus u zrak ako mu se ne vrati supruga, stoji u priopćenju istarske policije. njegova supruga već neko vrijeme boravi u jednoj od istarskih sigurnih kuća u koju je pobjegla zbog nasilničkog ponašanja 43-godišnjeg supruga. Nakon trosatne potrage, policija je uspjela naći muškarca kojem su alkotestiranjem izimjerena 2,3 promila alkohola u krvi. Nakon ispitivanja, policija je 43-godišnjaka, uz dogovor s Državnim odvjetništvom, pustila na slobodu.

Vezani članci Eksplozija u Dubaiju VIDEO Snažna eksplozija, a zatim i požar na teretnom brodu u Dubaiju: Tresle su se zgrade Eksplozija boce acetilena VIDEO Drama u Zagrebu: Usred intervencije pred vatrogascem odjeknula snažna eksplozija, njegova kamera sve zabilježila