Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaplijenjene cigarete vrijedne 1,5 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija zaplijenila 9937 šteka cigarete "Ronhill" i "Walter Volf" vrijednih na crnom tržištu 1,5 milijuna kuna, izvijestila je danas policija.

Cigarete su zaplijenjene sinoć nešto prije 19 sati na autocesti Split-Zagreb nakon što je zaustavljeno teretno vozilo marke "mercedes" zadarskih registracija kojim je upravljao 34-godišnjak iz Opuzena, a u pratnji je bio osobni automobil "passat" bosanskohercegovačkih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak iz Makarske.

Pročitajte i ovo Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti Ilustracija Priveden je Šok u Zadru: Pijan galamio i prijetio metalnom šipkom

Oba vozača privedena su u zadarsku policiju, a nakon kriminalističke obrade bit će privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru zbog sumnje u izbjegavanje carinskog nadzora.

U kamionu u kojemu su bile cigarete s markicom Republike Crne Gore bilo je još dvije tisuće kilograma zelene salate. Cigarete su bile u prednjem, a salata u stražnjem dijelu. Policija još uvijek utvrđuje porijeklo ovih cigareta koje su bile namijenjene hrvatskom crnom tržištu.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene