Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRENUTAK NEOPREZA MOGAO BITI KOBAN

Eksplozija u Novom Zagrebu izbila prozor na jednom stanu, napuknuo i zid u kuhinji: "Čulo se jako, bome smo se uplašili"

Eksplozija u Novom Zagrebu - 3
Eksplozija u Novom Zagrebu - 3 Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Eksplozija u Novom Zagrebu - 9 Eksplozija u Novom Zagrebu - 9 Foto: Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr Eksplozija u Novom Zagrebu - 8 Eksplozija u Novom Zagrebu - 8 Foto: Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr Eksplozija u Novom Zagrebu - 7 Eksplozija u Novom Zagrebu - 7 Foto: Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr Eksplozija u Novom Zagrebu - 1 Eksplozija u Novom Zagrebu - 1 Foto: Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr +4 Eksplozija u Novom Zagrebu - 2 Galerija 1/9 >>
Zagrebački vatrogasci danas oko 16 sati dobili su dojavu o eksploziji na trećem katu zgrade u Novom Zagrebu. U stanu je bila i žena, no srećom nije ozlijeđena.

Na intervenciju je izašlo 10 vatrogasaca s tri vozila koji su u stanu zatekli ženu, koja nije bila ozlijeđena, ali je bila u stanju šoka.

U stanu u Trnskom gdje je bila eksplozija nema gradskog plina, niti boce propan butana, a žena je vatrogascima ispričala kako joj se zapalilo ulje u tavi na indukcijskoj ploči.

Eksplozija u Novom Zagrebu - 3 Eksplozija u Novom Zagrebu - 7 (Foto: Valentina Pavlica/DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POŽAR JE UGAŠEN Tri kvarta u Zagrebu ostala su bez struje zbog požara trafostanice

Požar ulja je išla gasiti vodom pri čemu je došlo do trenutne eksplozije koja je izbila prozorski okvir iz ležišta te je napuknuo zid u kuhinji, kazali su iz JVP Zagreb za DNEVNIK.hr.

"Čulo se jako, bome smo se uplašili. To je neka mlada cura koja je tek kupila stan u zgradi", rekao nam je susjed (67) te dodao: "Prozori i stolarija su skroz bili izbijeni van, pa su ih vatrogasci nazad uvukli da ne padnu".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene