Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u bolnici je

Poznajete li ovu osobu? Zagrebačka policija moli pomoć u identificiranju teško ozlijeđenog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija moli pomoć građana pri identifikaciji starijeg muškarca, dobi između 60 i 70 godina, koji je u lipnju pronađen ozlijeđen u mjestu Kalinovica. Muškarac je i dalje u teškom stanju u bolnici.

Zagrebačka policija istražuje slučaj nepoznatog muškarca koji je pronađen ozlijeđen 14. lipnja 2020. godine oko 11 sati u mjestu Kalinovica kod trafostanice kako leži na ulici te je imao ozljedu na glavi. Pružena mu je liječnička pomoć i još uvijek se nalazi na bolničkom liječenju i u teškom je zdravstvenom stanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Muškarac je starosti između 60 i 70 godina, visine između 170 i 175 cm, slabije je tjelesne građe, prosijede kose, svjetlijih očiju, većeg, kukastog nosa, većih ušiju, bez tetovaža te ima manji defekt na vrhu malog prsta lijeve ruke.

Kod sebe nije imao nikakve dokumente pa mu nisu uspjeli utvrditi identitet i policija sada moli građane da im pomognu jer policija nije uspjela, a muškarac im nije u stanju dati podatke o sebi.

"Molimo građane ukoliko imaju saznanja o identitetu muškarca da se jave na 192, najbližu policijsku postaju ili na e-mail zagrebacka@policija.hr", objavila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene