Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali oružje i streljivo

Zagreb: Upali u kuću i brutalno pretukli muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maskiranih napadača upala su noću u kuću 55-godišnjaka na Piškorovom bregu u Susedgradu i brutalno ga pretukla tražeći novac.

Iz kuće su maskirani razbojnici uzeli oružje i streljivo te pobjegli, ostavivši iza sebe teško ozlijeđenog muškarca kojemu je život u opasnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na autocesti palicama napali auto s petoricom navijača iz Vojvodine Slika nije dostupna Maskirani vandali bejzbol palicama razbijali učenički dom

Zagrebačka policija izvijestila je da su dvojica nepoznatih nasilnika preko balkona upala u kuću muškarca koji ih je našao na hodniku. Napadači su mu zaprijetili nožem da im da novac, a kada im je on rekao da nema novca počeli su ga tući i nožem rezati po ruci. Potom su ga prekrili plahtom i nastavili udarati po tijelu i glavi. Na kraju su u kući pronašli oružje i streljivo za koje vlasnik ima dozvolu te su pobjegli u nepoznato. Iza sebe su ostavili 55-godišnjaka koji je s teškom i po život opasnom ozljedom glave smješten u bolnicu Sv. Duh. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene