Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maskirani vandali bejzbol palicama razbijali učenički dom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više mlađih počinitelja, maskiranih kapama, šalovima i kapuljačama, napalo je noćas, dvadesetak minuta iza ponoći, zgradu Učeničkog doma u Borovu, u Ulici kralja Zvonimira 1.

'Tijekom napada na objekt razbijeno je ciglama i drvenim palicama 20-tak stakala na ukupno devet prozora i ulaznim vratima', potvrdio je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslav Janić, dodavši da je policijski očevid u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi uspjeh akcije u Vukovaru 'Želimo znati' riješio problem učeničkog doma Slika nije dostupna Vukovar: 6 osoba privedeno zbog napada na Učenički dom

Istaknuo je kako policija ima saznanja o mogućim počiniteljima te ih sada traži kako bi ih ispitala i došla do konkretnih spoznaja o napadu na Učenički dom u Borovu, kod Vukovara.

O napadu na Učenički dom u Borovu izvijestio je jutros i Županijski centar 112 u Vukovaru, koji je dojavu o tome noćas u 0,24 sata dobio od učenika Doma.

Vukovarski Županijski centar 112 u jutrošnjem izvješću navodi da su maskirani napadači tijekom divljanja i razbijanja uzvikivali, uz ostalo, i psovke protiv Republike Hrvatske i prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Policija provodi kriminalističku obradu, te će po završetku izvijestiti o njenim rezultatima, izjavio je Hini zamjenik načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Miroslav Janić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene