Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više mlađih počinitelja, maskiranih kapama, šalovima i kapuljačama, napalo je noćas, dvadesetak minuta iza ponoći, zgradu Učeničkog doma u Borovu, u Ulici kralja Zvonimira 1.


'Tijekom napada na objekt razbijeno je ciglama i drvenim palicama 20-tak stakala na ukupno devet prozora i ulaznim vratima', potvrdio je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslav Janić, dodavši da je policijski očevid u tijeku.

Vezani članci Osnovna škola Nikole Andrića u Vukovaru - 4 Vukovarska škola još uvijek čeka obnovu nakon Domovinskog rata: "Prestali smo se nadati, ovo je sramota" Slika nije dostupna Vukovar: Vratili se učenici koji su napustili dom

Istaknuo je kako policija ima saznanja o mogućim počiniteljima te ih sada traži kako bi ih ispitala i došla do konkretnih spoznaja o napadu na Učenički dom u Borovu, kod Vukovara.

O napadu na Učenički dom u Borovu izvijestio je jutros i Županijski centar 112 u Vukovaru, koji je dojavu o tome noćas u 0,24 sata dobio od učenika Doma.

Vukovarski Županijski centar 112 u jutrošnjem izvješću navodi da su maskirani napadači tijekom divljanja i razbijanja uzvikivali, uz ostalo, i psovke protiv Republike Hrvatske i prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Policija provodi kriminalističku obradu, te će po završetku izvijestiti o njenim rezultatima, izjavio je Hini zamjenik načelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Miroslav Janić.