Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Zagreb: Posvađao se s djevojkom pa ubo u vrat prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom svađe s djevojkom sinoć u centru Zagreba, 25-godišnji mladić krenuo je za dvojicom muškaraca s kojima se posvađao kada su ga pokušavali primiriti.

Na putu prema njima naišao je na drugu dvojicu i jednog od njih ubodom nožem u vrat teško ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija. Sve je počelo 15-ak minuta nakon ponoći kad se 25-godišnjak posvađao s djevojkom. Tad su mu prišla dvojica nepoznatih muškaraca kako bi ga primirili, ali su se posvađali i otišli.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Slika nije dostupna Pokušaj ubojstva Zbog djevojke ubo 24-godišnjaka nožem u leđa

Muškarac je krenuo za njima prema Hebrangovoj ulici, a naišao je na drugu dvojicu za koje je mislio da se s njima ranije posvađao. Jednog od njih (33) ubo je nožem u vrat i pobjegao. Ozlijeđeni 33-godišnjak i njegov prijatelj zvali su policiju koja je uhitila napadača. Sumnjiči ga za pokušaj ubojstva. Ozlijeđeni je prevezen u KB Dubravu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene