Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom svađe s djevojkom sinoć u centru Zagreba, 25-godišnji mladić krenuo je za dvojicom muškaraca s kojima se posvađao kada su ga pokušavali primiriti.


Na putu prema njima naišao je na drugu dvojicu i jednog od njih ubodom nožem u vrat teško ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija. Sve je počelo 15-ak minuta nakon ponoći kad se 25-godišnjak posvađao s djevojkom. Tad su mu prišla dvojica nepoznatih muškaraca kako bi ga primirili, ali su se posvađali i otišli.

Vezani članci Britanska policija, ilustracija Strava u Londonu: U masovnoj tučnjavi nožem ubijeno dvoje tinejdžera, ljudi bezuspješno oživljavali dječaka Policija (Foto/Arhiva: Miranda Cikotic/PIXSELL) Split: Djevojka se posvađala sa 69-godišnjakom pa ga nožem ubola u trbuh

Muškarac je krenuo za njima prema Hebrangovoj ulici, a naišao je na drugu dvojicu za koje je mislio da se s njima ranije posvađao. Jednog od njih (33) ubo je nožem u vrat i pobjegao. Ozlijeđeni 33-godišnjak i njegov prijatelj zvali su policiju koja je uhitila napadača. Sumnjiči ga za pokušaj ubojstva. Ozlijeđeni je prevezen u KB Dubravu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. (Hina)