Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljen

U Zadru pao diler s ecstasyjem vrijednim 50.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska je policija uhitila 31-godišnjeg muškarca iz Pregrade kod kojeg je pronašla 100-tinjak grama sintetičke droge ecstasy, te je protiv njega podnijela kaznenu prijavu.

Kako su jutros izvijestili iz Policijske uprave zadarske, 31-godišnjak je uhvaćen u petak u Zadru s paketom u kojem se nalazilo 102 grama sintetičke droge MDMA (ecstasy).

Pročitajte i ovo Ilustracija Velike količine ecstasyja Dvojica krijumčara uhićena na granici, policija pronašla drogu, a oni se branili: "Prevozimo čaj u rinfuzi" Sandrine Josso skandal u Francuskoj Političarka optužila kolegu da joj je stavio drogu u piće: “Drhtala sam i znojila se, a onda sam ga vidjela... Rekla sam si - bježi!"

>> Uhićen Splićanin sa 469 tableta ecstasyja!

Naknadnom pretragom njegovog stana na zadarskom području pronađen je novac za kojeg se sumnja da potječe od preprodaje droge te 360 praznih PVC kapsula.

Pronađena droga, čija se vrijednost procjenjuje na oko 50 tisuća kuna, novac i kapsule su mu oduzeti te je uz kaznenu prijavu priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru, navode iz policije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene