Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se oko 22 sata dogodila u središtu Splita, a iz gorućeg automobila vozača su izvukli prolaznici koji su se zatekli na mjestu događaja.


Policija je potvrdila kako je u toj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio vozač honde civic koji je najvjerojatnije vozio većom brzinom od dopuštene. U jednom trenutku u Vukovarskoj se ulici honda zabila u stablo i planula u vrlo kratkom vremenu. Vozača su prije nego li je vozilo, ali i stablo u koje je udarila, u potpunosti izgorjelo, izvukli prolaznici koji su se zatekli na mjestu događaja.

Vezani članci Palma Zajahao stablo poput divljeg bika, pa ga prozvali krotiteljem palmi Drvo na vjetru Vjetar srušio ogromno stablo, koje je onda uništilo dva automobila, sva sreća da nitko nije stradao

Još uvijek na tom dijelu ceste traje očevid zbog čega se promet odvija otežano. Splitska policija još nije imala identitet nastradalog muškarca kojeg su s mjesta stradanja s teškim tjelesnim ozljedama u Klinički bolnički centar Split odvezla kola Hitne medicinske pomoći. (Hina)