Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljanje po cesti

Vozio 146 km/h pa bježao policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je vozač na znak policijskih službenika povećao brzinu, pa pretekao kolonu od tri vozila i još dva vozila preko pune crte.

Divljanje po državnoj cesti i bježanje od policije - ovako je prošla nedjeljna večer za 29-godišnjeg vozača koji je na kraju završio u policijskoj postaji u Metkoviću.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Naime, kako je javila policija, mladi je albanski državljanin oko 20 sati vozilom talijanskih nacionalnih oznaka na kolniku D-8 u Opuzenu, gdje je najviša dopuštena brzina 70 km/h, vozio čak 146 km/h.

Nije se zaustavio na znak policijskih službenika, već je povećao brzinu, pa pretekao kolonu od tri vozila i još dva vozila preko pune crte.

>> S. Brod: Motorist i vozač Audija jurili brže od 240 km/h

Konačno je zaustavljen na naplatnim kućicama za autocestu A1, ulaz Vrgorac, te potom uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Metković.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 29-godišnjak će tijekom ponedjeljka biti doveden u Prekršajni sud u Metkoviću. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene