Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pune ruke posla za policiju

S. Brod: Motorist i vozač Audija jurili brže od 240 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojicu stranaca koji su danas popodne u razmaku od jednog sata vozili po autocesti brzinom nešto većom od 240 kilometara na sat zaustavili su slavonskobrodski policajci.

U 15 sati i 20 minuta kod Brodskog Stupnika 31-godišnji državljanin Srbije vozio je motocikl Suzuki srbijanskih oznaka 247 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 130 kilometara na sat. Vozač se nije zaustavio po naredbi prometne policije, nego je nastavio vožnju lijevim prometnom trakom iako je desni trak bio slobodan.

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Ilustracija Kroz Liku Divljao po cesti brzinom od 230km/h, evo kakvu je kaznu dobio

>> Gospić: Bez vozačke vozio s 2,40 promila u krvi

Policija ga je prekršajnim nalogom kaznila novčanom kaznom od 10.500 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja stranom vozačkom dozvolom na području Republike Hrvatske u idućih godinu dana, izvijestila je slavonsko-brodska Policijska uprava.

Sat prije, u 14 sati i 20 minuta na autocesti u blizini Oriovca 43-godišnji državljanin Italije vozio je osobni automobil Audi talijanskih oznaka sjevernim kolničkim trakom brzinom od 242 kilometra na sat. Na toj dionici brzina je ograničena na 130 kilometara na sat. Policija ga je prekršajnim nalogom kaznila novčanom kaznom od sedam tisuća kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja stranom vozačkom dozvolom na području Republike Hrvatske u idućih godinu dana, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene