Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teže ozlijeđeni 39-godišnjak noćas je nešto poslije ponoći s otoka Lošinja vojnim helikopterom hitno prevezen na liječenje u riječki Klinički bolnički centar.


Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a priopćila je da je riječ o još jednom hitnom slučaju u kojem je, zbog ozljede ili bolesti koja ugrožava život, pacijent do zdravstvene ustanove prevezen helikopterom Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva i Protuzračne obrane (HRZ i PZO).

Noćas je hitan medicinski prijevoz helikopterom izveden na zahtjev Županijskoga centra 112 iz Rijeke. Od početka 2011. helikopteri HRZ-a i PZO-a sudjelovali su u medicinskom prijevozu više od stotinu pacijenata, najčešće s hrvatskih otoka, navodi MORH. (Hina)

Vezani članci Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Sve je spremno za raskošnu svadbu Tedeschija mlađeg i najbogatije Hrvatice koja je od njega starija 17 godina Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina