Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitni slučaj

Vojni helikopter s Lošinja prevezao teško ozlijeđenog 39-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teže ozlijeđeni 39-godišnjak noćas je nešto poslije ponoći s otoka Lošinja vojnim helikopterom hitno prevezen na liječenje u riječki Klinički bolnički centar.

Služba za odnose s javnošću i informiranje MORH-a priopćila je da je riječ o još jednom hitnom slučaju u kojem je, zbog ozljede ili bolesti koja ugrožava život, pacijent do zdravstvene ustanove prevezen helikopterom Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva i Protuzračne obrane (HRZ i PZO).

Noćas je hitan medicinski prijevoz helikopterom izveden na zahtjev Županijskoga centra 112 iz Rijeke. Od početka 2011. helikopteri HRZ-a i PZO-a sudjelovali su u medicinskom prijevozu više od stotinu pacijenata, najčešće s hrvatskih otoka, navodi MORH. (Hina)

Pročitajte i ovo Mjesto pada mađarskog helikoptera Tragedija kod Drniša Vatrogasci su pronašli tijelo i trećeg člana posade mađarskog helikoptera! "Bila je to vrlo zahtjevna potraga i nepristupačan teren" Ilustracija istraga u tijeku Poginula dva pilota: Srušio se vojni helikopter nad Krimom, poznat i moguć uzrok nesreće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene