Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroin i kokain

Vinkovčanin uhićen u Mostaru zbog trgovine drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na području Mostara uhitila tri osobe zbog trgovine drogom među kojima je i jedan hrvatski državljanin iz Vinkovaca, priopćeno je u četvrtak iz ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Riječ je o Draganu R. (1971.) iz Vinkovaca, koji je uhićen zajedno s dvojicom državljana Bosne i Hercegovine. 'Zbog osnovane sumnje da su prodavali tešku drogu u srijedu su u Buni kod Mostara slobode lišeni Dragan R., Adis B. i Jasmin B.', navodi se u policijskome priopćenju. Nakon što je u suradnji s državnom policijskom agencijom (SIPA) došla do operativnih podataka, policija je pratila Romićevo kretanje. On je iz Hrvatske doputovao u Mostar osobnim vozilom 'kako bi kupio veću količinu teške opojne droge', izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Heroin na PGP Gruda - 1 PGP Gruda FOTO/VIDEO U dva dana policija uhvatila trojicu dilera iz Albanije, pokušali su prošvercati heroin

Nakon Romićeva kontakta s dvojicom Mostaraca, policija je svu trojicu lišila slobode. U pretresu Romićeve sobe koju je unajmio u Mostaru pronađeno je 60 grama smeđe praškaste tvari koja izgledom podsjeća na heroin i 18 grama tvari koja podsjeća na kokain.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene