Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na A1

VIDEO Objavljena snimka s mjesta nesreće: "Druga osoba je još kod nas i ima također ozljede opasne po život"

Prometna nesreća u Karlovcu
Prometna nesreća u Karlovcu Cropix
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Karlovcu Prometna nesreća u Karlovcu Foto: Cropix Prometna nesreća u Karlovcu Prometna nesreća u Karlovcu Foto: Cropix Teška neseća na A1 kod Karlovca Teška neseća na A1 kod Karlovca Foto: Robert Fajt/Cropix Prometna nesreća u Karlovcu Prometna nesreća u Karlovcu Foto: Cropix +0 Prometna nesreća u Karlovcu Galerija 1/5 >>
Objavljena je snimka s mjesta tragične nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi. Još dvoje ljudi je životno ugroženo.

U teškoj prometnoj nesreći u noći s petka na subotu na autocesti A1 nedaleko od Karlovca, u kojoj je sudjelovalo više vozila, poginule su tri osobe.

Terenac mađarskih oznaka prešao je na suprotnu stranu na autocesti A1 kod Karlovca i sudario se s Alfom riječkih oznaka. Ozlijeđeno je 12 ljudi, među njima i šestero djece.

Pročitajte i ovo Nataša Ban Toskić i Martina Bolšec Oblak AKUTNI PROBLEM Dnevnik Nove TV provjerio je li Beroševo obećanje ispunjeno i jesu li se smanjile liste čekanja?

 

Pročitajte i ovo Molitelji na trgu i kontraprosvjed Pernar snimao kontraprosvjednike FOTO Molitelje na Trgu dočekao kontra prosvjed, a Fred Matić poslao poruku. U Rijeci došlo do sukoba

"Jutros oko 3 sata zaprimili smo dvije osobe koje su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Karlovca, oboje su u životnoj opasnosti. Jedna osoba je rođena 1995., druga 1996. godine i riječ je o stranim državljanima, migrantima, spominje se da su Sirijci. Jedan je na putu za Zagreb, hitno će ga operirati u traumi jer ima tešku ozljedu leđne moždine i kralježnice s paraplegijom. Druga osoba je još kod nas i ima također ozljede opasne po život, prijelom rebara i potkoljenice i izljev krvi u prsni koš. Vidjet ćemo hoćemo li ga prevesti u drugu bolnicu. Mi smo ih zaprimili, stabilizirali, no i dalje su životno ugroženi", rekao je za 24sata ravnatelj Opće bolnice Ogulin dr. Davor Vukelja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene