Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krađa u Splitu

VIDEO: Splićanin objavio snimku dvojca koji optužuje za krađu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosna kamera zabilježila je dvojicu mladića za kojeg splitski glazbenik tvrdi da su mu u splitskoj Spaladium Areni iz svlačionice ukrali mobilti telefon i sunčane naočale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ARENA SE PUNI U nekim hotelima planiraju doček Nove godine, struka upozorava: "Apeliram na kolege hotelijere da se pridržavaju mjera. Najvažnije je da ostanemo zdravi" Slika nije dostupna Arena Zagreb U manje od dva tjedna u njoj je zbrinuto više od stotinu pacijenata: 62 su otpuštena, jedan pacijent je preminuo

Splitska policija potvrdila nam je da je zaprimila dojavu 30-godišnjaka kojem su nepoznati razbojnici u svlačionici, koja se nalazi unutar kluba, ukrali mobilni telefon i sunčane naočale. Šteta se procjenjuje na oko pet tisuća kuna, a policija je protiv nepoznatih počinitelja podigla kaznenu prijavu.

U pomoć policiji koja traga za kradljivcima priskočio je i oštećeni 30-godišnjak koji je, kako tvrdi, snimku krađe koju su zabilježile sigurnosne kamere objavio na YouTubeu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene