Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video čitatelja: Zastrašujući prizori požara u Mirogojskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mirogojskoj 20 u Zagrebu prije dva dana je izbio požar na kući u kojoj se nalazio 24-godišnjak. Uzrok još nije poznat, ali se požar vrlo brzo proširio cijelom kućom.

Snimke plamena koji 'guta' kuću i vatrogasaca u akciji poslao nam je naš čitatelj. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Autoput uz Dravu Romsko naselje sravnjeno sa zemljom dok su obitelji bile raseljene zbog poplave, policija pokrenula istragu Slika nije dostupna požar ugašen u 1:45 U požaru u Zaprešiću stradale tri kuće: Jednu je vatra progutala gotovo cijelu

Mladić koji se nalazio u kući nagutao se dima i nije u životnoj opasnosti, ali prema e-mailu našeg čitatelja prizor kojem su svjedočili prolaznici bio je zastrašujući.

'Mladić je spašen je u zadnji čas, vatrogascima je dojavljeno tek kad je požar izlazio na prozore. Došli su za par minuta.

Posebno je strašno bilo nama prolaznicima vidjeti kako vatrogasci ulaze u požar.

Nakon Kornata, nekako smo postali osjetljiviji na te svakodnevne heroje.

Također je strašno bilo čuti plin kako šišti iz kuće dok su vatrogasci unutra. Eksplozije koje se čuju uzrokovalo je pucanje radijatora.

Zaista strašno, a ovi naši vatrogasci su bili skroz hladnokrvni, kažu, 'pa prošle godine smo imali preko 3500 intervencija!

Svaka čast, još smo u šoku, nema tih novaca za koji bih radio taj posao. Htio sam snimiti iz bližega, ali se nisam usudio doći blizu tom paklu!', piše naš čitatelj u poruci koju nam je poslao. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene