Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na terenu 75 policajaca

U tijeku velika akcija USKOK-a: Uhićena 21 osoba zbog sumnji u muljanje s nekretninama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na više lokacija na širem zagrebačkom području u tijeku je "provođenje hitnih dokaznih radnji", kako je objavio USKOK. Tijekom jutra uhićena je 21 osoba.

U sklopu najnovije akcije policije i USKOK-a uhićeno je 20-ak osoba. 

Sumnja se da su počinili niz prijevara s nekretninama. Kako navode iz zagrebačke policije, provode finalizaciju kriminalističkog istraživanja usmjerenog na više osoba zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela prijevara s nekretninama u sastavu zločinačkog udruženja.

"Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije PU zagrebačke", objavio je i USKOK.

"Tijekom jutra na području Policijske uprave zagrebačke uhićena je 21 osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje, a u akciji sudjeluje 75 policijskih službenika. Također, na širem zagrebačkom području je u tijeku provođenje dokaznih radnji, na više lokacija", dodaju u policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene osobe predati pritvorskom nadzorniku te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

"USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost", zaključuje zasad USKOK.

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako prvookrivljenom ovo nije prvi put da je osumnjičen za prijevare s nekretninama te je 2013. već i nepravomoćno osuđen.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene