Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namještali braniteljske mirovine?

Varaždin: Akcija USKOK-a zbog korupcije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Varaždinu se odvila akcija koju su provodile USKOK i PU varaždinska.

U tijeku su izvidi koju obuhvaćaju provjeru nad više osoba koje su osumnjičene za zloporabu položaja i ovlasti te davanje i primanje mita, potvrđeno je iz PU varaždinske. Akcija je započela jutros.Pretražuju se prostorije varaždinskog Mirovinskog zavoda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Predstojnik Područnog ureda zavoda za mirovinsko osiguranje, Vladimir Lacković, potvrdio je kako je među privedenima i varaždinski liječnik Ivan Ostojić. U isto vrijeme trajala je i akcija u Velikoj Gorici, u kući popularnog doktora Drage Rubala. Nakon uhićenja doktoru je pozlilo. Njegov odvjetnik još uvijek ne zna gdje je.

Sumnja se da su zlorabili položaj i ovlasti te za određene novčane iznose sređivali invalidske mirovine. Potvrda još nije stigla.

Neslužbeno doznajemo kako je u akciji koju provode USKOK i varaždinska policija uhićeno osam liječnika. U tijeku su izvidi kojima se provjerava više osoba osumnjičenih za zloporabu položaja i ovlasti te davanje i primanje mita.

 


 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene