U sudaru vozila Hitne pomoći i još pet automobila danas popodne u središtu Osijeka ozlijeđeno je deset osoba, među kojima tri teže.


Svi ozlijeđeni su zbrinuti u osječkoj kliničkoj bolnici, a jedna od tri teže ozlijeđene osobe je na intenzivnoj skrbi, rekao je glasnogovornik osječko-baranjske policije Vlado Krznarić.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Teška prometna nesreća: Četiri osobe teško ozlijeđene, jedna lakše Vozila hitne pomoći Medicinski tehničar Hitne ogorčen zbog nevjerojatnih nelogičnosti u sustavu: "Ozlijeđeni nas gledaju kako prolazimo pokraj njih iz suprotnog smjera..."

Kako se neslužbeno doznaje, među teže ozlijeđenima je vozač BMW-a beogradskih registracijskih oznaka.

Izgubila nadzor nad vozilom: Na mjestu poginula 22-godišnja djevojka

Hitna pomoć, koja je nakon 16 sati išla na hitnu intervenciju, sudarila se na raskrižju Europske avenije i Radićeve s BMW-om beogradskih registracija, a onda su od siline udarce stradala još četiri automobila koja su stajala na semaforu. Dio automobila koji je čekao na semaforu udario je u staklenu tramvajsku nadstrešnicu i probio stakleni zid.

Vatrogasci su iz vozila beogradske registracije izvlačili ozlijeđenoga.

Detaljno izvješće dobit će se nakon završenog očevida, rekao je glasnogovornik osječko-baranjske policije Vlado Krznarić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook