Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dobi od 19 do 23 godine

Uhvaćeni sudionici petnaestak krađa teških više od sto tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je četvoricu mladića tereteći ih da su od kraja prošle godine zajedno ili pojedinačno izveli petnaestak krađa i napravili štetu višu od sto tisuća kuna.

Četvorku u dobi od 19 do 23 godine terete da je krajem siječnja, oko ponoći, u Jastrebarskom iz crkve u koju je prethodno provalila ukrala oko tri tisuće kuna, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Pleternice Netko je iz kapelice ukrao crkveno zvono: Policija traži kradljivca Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

Trojicu od njih terete da su od listopada 2014. na području Pisarovine, Žumberka, Krašića, Jastrebarskog i Klinča Sela provaljivali u kuće, vikendice, ljekarnu, skladišta, na groblje i u teretno vozilo pri čemu su krali bakrene ploče, žljebove i limove, te akumulatore, gorivo i motorno ulje.

Devetnestogodišnjaka terete da je između 7. i 12. rujna 2014. u Jastrebarskom provalio u vikendicu iz koje je ukrao štednjak, televizor, usisivač i druge predmete. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene