Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen s više od 2 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu 35-godišnjaka, za kojeg je zagrebačka policija sumnjala da se bavi preprodajom droge, zaplijenjeno je preko dva kilograma marihuane, vrijedne više od 40.000 kuna.

35-godišnjaku je jučer pretražen stan, nakon što je dan ranije prilikom uhićenja na području Maksimira kod njega pronađeno pola grama marihuane. 

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

U stanu je pronađeno 2.065 grama marihuane pakirane u dvije vrećice, tri paketa oblijepljena samoljepljivom trakom i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na 10.000 kuna u "veleprodaji", dok bi se u prodaji na malo postigla cijena viša od 40.000 kuna jer, po policijskim podacima, gram marihuane na zagrebačkom narko tržištu stoji oko 20 kuna. 

Osumnjičeni je do sada u više navrata evidentiran zbog zloporabe opojnih droga, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Prije šest godina bio je obuhvaćen kriminalističkom obradom tijekom koje je zaplijenjeno oko šest kilograma marihuane. 

Uz kaznenu prijavu 35-godišnjak je odveden dežurnom istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene