Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen bjegunac koji je pogazio pješakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz pomoć građana policija je poslijepodne pronašla vozača osobnog automobila koji je jutros skrivio pogibiju 39-godišnje pješakinje u Donjoj Bistri i pobjegao s mjesta nesreće.

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba kazala je Hini da je zahvaljujući pomoći građana pronađen osobni automobil i utvrđen identitet 55-godišnjeg vozača koji je pobjegao nakon naleta na pješakinju.

Pročitajte i ovo Prometna u Zagrebu - 3 Draškovićeva ulica FOTO Nalet tramvaja na pješakinju: Promet u centru Zagreba otežan, tramvaji preusmjereni Ilustracija Prometna nesreća u Splitu Automobilom naletio na pješakinju: Policija moli građane za pomoć

Nije otkrila njegov identitet niti mjesto gdje je uhvaćen, no kazala je da do sada nije bio poznat policiji. Dodala je da slijedi kriminalistička obrada i odgovarajuće prijave protiv 55-godišnjaka.

Za izazivanje prometne nesreće s poginulima moguća je kazna zatvora od tri do deset godina, odnosno od šest mjeseci do osam godina ako je do nesreće došlo iz nehaja. 

Nepružanje pomoći osobi koja je ozlijeđena u prometnoj nesreći kažnjava se zatvorom od šest mjeseci do pet godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene