Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarska policija protekli je petak u vozilu kojim je upravljao 21-godišnjak pronašla 576,2 grama kokaina. Nakon provedene višemjesečne kriminalističke obrade, policija je u koordinaciji sa USKOK-om uhitila četiri osobe i sprovela istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.


U razdoblju od travnja do 18. rujna ove godine zbog osnovane sumnje u udruživanje radi preprodaje kokaina policija je pratila 35-godišnjaka, 21-godišnjaka i 33-godišnjaka iz Zadra i 31-godišnjaka iz Zagreba. Policija je sumnjala da je 35-godišnjaka u više navrata kupovao kokain i predavao ga 21-godišnjaku koji ga je zatim vagao, miješao s pripravcima i prepakiravao za daljnju prodaju. Osumnjičeni su od prodaje droge zaradili najamanje 403 000 kuna.

Vezani članci Uhićen Crnogorac s 1,3 kg heroina i 1,8 kg marihuane Crnogorac u Zadru dilao drogu: U njegovu domu pronađeno više od kilograma heroina Policija, ilustracija Muškarac uhićen zbog kokaina pokušao podmititi policajca: Tijekom pretrage imanja policija naišla na tužni prizor

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Splitu provedene su pretrage domova svih osumnjičenika i tom prilikom su pronađeni i privremeno im oduzeti mobiteli, novac za kojeg se sumnja da potječe od izvršenja kaznenih djela, kod 31-godišnjaka su pronađeni nelegalno posjedovali puška i pištolj, a kod 33-godišnjaka 6 grama kokaina, priopćila je jutros PU zadarska.