Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeni pred suca

Četvorica uhićena zbog preprodaje kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija protekli je petak u vozilu kojim je upravljao 21-godišnjak pronašla 576,2 grama kokaina. Nakon provedene višemjesečne kriminalističke obrade, policija je u koordinaciji sa USKOK-om uhitila četiri osobe i sprovela istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

U razdoblju od travnja do 18. rujna ove godine zbog osnovane sumnje u udruživanje radi preprodaje kokaina policija je pratila 35-godišnjaka, 21-godišnjaka i 33-godišnjaka iz Zadra i 31-godišnjaka iz Zagreba. Policija je sumnjala da je 35-godišnjaka u više navrata kupovao kokain i predavao ga 21-godišnjaku koji ga je zatim vagao, miješao s pripravcima i prepakiravao za daljnju prodaju. Osumnjičeni su od prodaje droge zaradili najamanje 403 000 kuna.

Pročitajte i ovo Droga - 4 Porast konzumacije u Zadru U skrivenom spremištu prevozio više od 1,5 kilograma heroina Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Splitu provedene su pretrage domova svih osumnjičenika i tom prilikom su pronađeni i privremeno im oduzeti mobiteli, novac za kojeg se sumnja da potječe od izvršenja kaznenih djela, kod 31-godišnjaka su pronađeni nelegalno posjedovali puška i pištolj, a kod 33-godišnjaka 6 grama kokaina, priopćila je jutros PU zadarska.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene