Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krali zlatninu

Uhićena trojica osumnjičenih za razbojstvo u Osijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica mlađih muškaraca, koju se sumnjiči da su, uz prijetnju hladnim oružjem, bračnom paru ukrali zlatninu, uhićena su u Osijeku.

Osječko-baranjska policija uhitila je trojicu mlađih muškaraca osumnjičenih da su 21. kolovoza oko 1,30 sati u obiteljskoj kući u Osijeku, uz prijetnju hladnim oružjem, bračnom paru ukrali zlatninu, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Tinejdžera nagovorili na krađu, otrgnuo ženi lančić s vrata

Kriminalističkom istragom utvrđena je osnovana sumnja da su dvojica u dobi od 24 i 18 godina s prebivalištem u Osijeku i 21-godišnjak s područja Požeško-slavonske županije ušli u obiteljsku kuću i 76-godišnjoj ženi i njezinu 78-godišnjemu mužu, prijeteći im hladnim oružjem, ukrali zlatninu. Osumnjičenici su uhićeni sinoć i predani pritvorskome nadzorniku osječko-baranjske Policijske uprave.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene