Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon cjelodnevnog bijega

Uhićen zatvorenik koji je pobjegao iz Turopolja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici Ministarstva unutarnjih poslova uhitili su zatvorenika koji je se jučer navečer pobjegao iz kaznionice poluotvorenog tipa u Turopolju.

Po uhićenju je policija zatvoreniak sprovela u Turopolje na daljnje izdržavanje kazne zatvora.

Pročitajte i ovo Nogometno igralište tik uz kuću - 2 apsurdna priča ''Više nisam imao živaca": Turopoljac angažirao odvjetnike zbog dječjih lopti Slika nije dostupna Dovedena iz Turopolja Tragedija u Zagrebu: Preminula dvomjesečna beba koja je s teškim ozljedama dovedena na Rebro

U priopćenju ravnatelja Središnjeg ureda Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa Branka Perana stoji da je upravitelj turopoljske kaznionice noćas u 0,50 sati izdao nalog Policijskoj upravi zagrebačkoj za raspisivanje tjeralice za zatvorenikom B.J. koji se 2. ožujka ove godine udaljio iz kaznionice u Turopolju gdje je izdržavao kaznu zatvora.

Zatvorenik se iz kaznionice poluotvorenoga tipa u Turopolju udaljio jučer između 18,30 i 19,45 sati. Tijekom redovnoga večernjeg proziva utvrđeno je da zatvorenika B.J. nema te su žurno poduzete zakonske mjere za njegovo pronalaženje.

Razloge njegova bijega utvrdit će službenici Uprave za zatvorski sustav. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene