Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam napada

Varaždin: Uhićen muškarac koji je silom seksualno zlostavljao žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja se da je od 12. srpnja do 17. rujna 2014. u sedam navrata u Varaždinu i Čakovcu presretao ženske osobe, od kojih je jedna bila maloljetnica, i bez njihova pristanka, uporabom sile, nad njima počinio bludne radnje.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je 26-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio sedam kaznenih djela bludnih radnji.

Pročitajte i ovo Ilustracija u pritvoru je Mladić (24) nožem napao 27-godišnjaka u Varaždinu i teško ga ozlijedio Zoran Milanović Pale teške riječi Oštra reakcija Milanovića na izbor Turudića: "Ovo je najopasiji nasrtaj na neovisne institucije. To ne smije proći"

Osnovano se sumnja da je od 12. srpnja do 17. rujna 2014. u sedam navrata u Varaždinu i Čakovcu presretao ženske osobe, od kojih je jedna bila maloljetnica, i bez njihova pristanka, uporabom sile, nad njima počinio bludne radnje. Šest bludnih radnji dogodilo se u Varaždinu, a jedna u Čakovcu.

Policajac optužen zbog bludnih radnji nad vozačicom

'Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela', ističu u DORH-u. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene