Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen diler sa 117 grama heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 22-godišnjeg dilera od kojeg je zaplijenila 117,5 grama heroina, a još 1,5 grama pronašla je kod 28-godišnjaka koji je od njega kupio heroin te je također uhićen.

Policija je izvijestila da su policajci iz Odjela kriminaliteta
droga, nakon saznanja da 22-godišnjak preprodaje heroin na ilegalnom zagrebačkom tržištu, jučer uhitili 28-godišnjaka koji je neposredno prije uhićenja od tog dilera kupio 1,5 grama heroina. 

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Osumnjičen za preprodaju droge ozlijedio policajca

Potom je ispred stana u naselju Ciglenica, gdje neprijavljeno boravi, uhićen 22-godišnjak kod kojega je pronađeno pola grama heroina, a u stanu još 117 grama pakiranih u osam vrećica, te 12 heptanona i 60 tisuća kuna za koje se pretpostavlja da su 'zarađene' prodajom droge.

Nakon kriminalističke obrade, 22-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe droga priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, dok će 28-godišnjaka policija kazneno prijaviti redovnim putem zbog posjedovanja droge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene