Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NASTAVNIK JE SUSPENDIRAN

Učenik i nastavnik potukli se zbog mobitela: "Dobar je čovjek, ali se iznervirao. Učenik ga je psovao, svašta mu je rekao"

Tučnjava u školi
Tučnjava u školi Foto: Twitter/Screenshot
Učenik i nastavnik potukli su se na satu zbog mobitela u srednjoj školi u Smederevu; nastavnik je sada suspendiran, a učenik i dalje ide na nastavu.

Nakon što se se u srednjoj školi u Smederevu potukli nastavnik matematike i učenik, i to zbog mobitela, uslijedile su sankcije. 

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Direktor Tehničko-tehnološke i Poljoprivredne škole Despot Đurađ Miladin Vitorović potvrdio je da je 1. ožujka došlo do okršaja na satu matematike, kada je nastavnik oteo mobitel koji je učenik koristio tijekom nastave, zbog čega je došlo do naguravanja između njih dvojice.

Sada je u tijeku disciplinski postupak protiv nastavnika i učenika koji je sudjelovao u incidentu, ali i protiv učenika koji je čitav događaj snimao mobilnim telefonom, što je, kažu u školi, izričito zabranjeno.

"Nastavnik je suspendiran, takva je procedura. S druge strane, učenik normalno pohađa nastavu", rekao je direktor za Nova.rs.

"Nastavnik je dobar čovjek, ali se iznervirao, rekao je da mu je učenik svašta rekao, da ga je psovao, još uvijek je u šoku što je sve čuo. Stigle su ga i godine, živci. Nažalost, situacija u prosvjeti je potpuno drugačija nego ranije. Nitko ne želi raditi u školi, ne možemo mu sada naći ni zamjenu. Plaća je mala, a moraš trpjeti maltretiranja", rekao je izvor za Nova.rs. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene