Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letjele šake i papiri

VIDEO Potukli se profesor i učenik tijekom nastave: Sve je eskaliralo zbog mobitela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbila je tučnjava tijekom nastave u srbijanskoj srednjoj školi zbog - mobitela. Jedan od učenika snimio je incident, a snimka se ubrzo proširila internetom.

U Tehničko-tehnološkoj i Poljoprivrednoj školi "Despot Đurađ" Smederevo u ponedjeljak su se na satu matematike potukli profesor i učenik. Sve je eskaliralo zbog mobitela.

Došlo je do naguravanja između njih dvojice. Jedan od učenika snimio je cijeli incident.

Profesor se nalazio ispred ploče kada se u jednom trenutku obratio grupi učenika koji idu u drugi razred, a zatim je krenuo prema njima, piše Nova.rs kojoj je ravnatelj škole Miladin Vitorović potvrdio da je došlo do incidenta.

Počeo se svađati s jednim od učenika, uzeo mu mobitel i vratio se do katedre.

Učenik je brzo otišao do profesora pokušavajući vratiti svoj mobitel, povukao ga i zgrabio za ruku. Profesor je srušio studenta, pritiskao ga jednom rukom, a drugom mu i dalje držao mobitel.

Pročitajte i ovo Miro Bulj i Hrvoje Zekanović zamalo se potukli tijekom pauze sjednice saborskog Antikorupcijskog vijeća - 1 ANTIKORUPCIJSKO VIJEĆE FOTO Drama sa saslušanja prelila se na hodnik: Hrvoje Zekanović zamalo se potukao s Mirom Buljem

Profesor je podigao prevrnutu stolicu i papirie koji su pali s katedre. Prilazi mu učenik i gura prema ploči. Učitelj se povukao i izašao iz učionice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene