Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični detalji

Poznati detalji mučnog ubojstva u Zagrebu: Muškarca izudarala po glavi, tijelo danima držala u stanu

Aktualno Galerija U stanu u Dubravi pronađen mrtav muškarac U stanu u Dubravi pronađen mrtav muškarac Foto: Tomislav Miletic/Pixsell Istraga ubojstva u Zagrebu - 1 Istraga ubojstva u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Istraga ubojstva u Zagrebu - 2 Istraga ubojstva u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Istraga ubojstva u Zagrebu - 3 Istraga ubojstva u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Istraga ubojstva u Zagrebu - 4 Galerija 1/5 >>
Otkriveni su detalji stravičnog ubojstva koje je za vikend potreslo zagrebačku Dubravu.

Policija je objavila nove detalje ubojstva i pokušaja samoubojstva u zagrebačkoj Dubravi.

Sumnjaju da je 59-godišnja žena između 3. i 5. ožujka ubila svojeg supruga tako što ga je više puta tupim predmetom udarila po glavi.

Nakon što su policija i vatrogasci došli pred vrata osumnjičenoj ženi, ona se bacila s balkona visokog gotovo pet metara.

Teško je ozlijeđena, pa joj je pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Viktorija Bednjanec, novinarka Nove TV Detalje doznaje Dnevnik Nove TV Rodbina se s nesretnim muškarcem čula u petak, susjedi u šoku: "Sigurno je nekakav kaos čovjeku u glavi"

Prema ranijim informacijama, žena je imala povijest mentalnih bolesti, a tijelo muškarca nekoliko je dana skrivala u stanu, dok joj policija nije zakucala na vrata.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene