Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Župi dubrovačkoj

Sjekirom ubio suprugu pa presudio i sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetosmogodišnji muškarac popodne je u Župi dubrovačkoj u obiteljskoj je kući u mjestu Čibači sjekirom ubio svoju osam godina mlađu suprugu, doznaje se na mjestu događaja, a zatim se predozirao tabletama te kasno popodne umro u dubrovačkoj bolnici.

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava priopćila je samo da su na temelju zaprimljene dojave policijski službenici došli do obiteljske kuće u Čibači u kojoj su zatekli dvije osobe, od kojih je, kako navode, jedna smrtno stradala.

Pročitajte i ovo Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti" Nova dionica za brzu cestu - 6 Doznaje Dnevnik Nove TV "Ovo je pokazatelj da građani mogu utjecati na projekte": Hrvatske ceste odustaju od planirane dionice brze ceste Dubrovnik - Zračna luka Čilipi

Okolnosti tog događaja bit će poznate nakon očevida, navodi se u priopćenju PU-a. To je večeras potvrdila i glasnogovornica PU-a Marija Gjenero kazavši da je očevid još u tijeku i da je na mjestu događaja istražna sutkinja Marija Donatović-Dabelić. 

Prema riječima zamjenika ravnatelja Opće bolnice u Dubrovniku dr. Rikarda Lenza, nakon primitka u bolnicu u muškarca nisu nađene nikakve tjelesne ozljede, pa se pretpostavlja da je uzrok smrti predoziranje lijekovima i alkoholom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene