Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Počinitelju peterostrukog ubojstva koje se prošloga četvrtka dogodilo u Puli, 46-godišnjem Damiru Voškionu, određen je jednomjesečni pritvor, potvrdio je danas novinarima glasnogovornik Županijskog suda u Puli Damir Krpan.


Kako se navodi u priopćenju za javnost, istražni je sudac po primitku zahtjeva Županijskog državnog odvjetništva u Puli donio rješenje o provođenju istrage protiv Damira Voškiona te mu je ujedno određen i pritvor od 30 dana. 

Vezani članci Opća bolnica Pula Stravično iskustvo Puljanina u borbi s koronom: "Boljelo me cijelo tijelo, niti jedna tableta nije mi pomogla s bolovima. Sve su bile najjače koje sam dobio" Slika nije dostupna Ubojica iz Pule prebačen u zatvorsku bolnicu

>> Ubojica iz Pule prebačen u zatvorsku bolnicu

"Istražni sudac odredio je i provođenje istrage protiv Voškiona i to zbog pet kaznenih djela protiv života i tijela i to tri kaznena djela ubojstva te dva kaznena djela teškoga ubojstva", kaže se u današnjem priopćenju za javnost Županijskoga suda u Puli te se dodaje da se okrivljenik Damir Voškion do daljnjega nalazi u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Voškion je uhićen prošloga četvrtka nakon ubilačkog pohoda u kojemu je u nekoliko minuta hicima iz pištolja te udarcima čekićem hladnokrvno ubio oca Renata, brata Deana, njegovusuprugu Natašu, te njihovo dvoje malodobne djece - dvomjesečnog Maura i sedmogodišnju Karlu.