Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

Policija objavila detalje tragedije na A3, podiže se kaznena prijava protiv 23-godišnjeg vozača

Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska)
Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska) PU brodsko-posavska
Aktualno Galerija Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska) Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska) Foto: PU brodsko-posavska +0 Prometna nesreća na A3 (Foto: PU brodsko-posavska)1 Galerija 1/2 >>
U utorak se u ranim jutarnjim satima dogodila prometna nesreća kod Slavonskog Broda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Oko 5:40 u utorak na autocesti A3 kod Slavonskog Broda dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Smrtno je stradao 44-godišnji suvozač u automobilu, a 23-godišnji vozač te dvije putnice (40 i 21) ozlijeđeni su i prevezeni u Opću bolnicu ''Dr. Josip Benčević'' u Slavonskom Brodu.

Policija je objavila detalje nesreće. Očevidom je utvrđeno da je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, južnom kolničkom trakom autoceste A3 Bregana – Lipovac iz smjera zapada u smjeru istoka.

Ispred njega u istom se smjeru kretao teretni automobil hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin.

U jednom trenutku zbog nedovoljnog držanja razmaka između vozila 23-godišnji vozač automobilom je udario u stražnji dio teretnog automobila, a prilikom udara i zanošenja automobila 44-godišnji suvozač (državljanin BiH) ispao je iz osobnog automobila i smrtno stradao, dok su 23-godišnji vozač, (državljanin BiH) 40-godišnja (državljanka BiH) i 21-godišnja (državljanka BiH) putnica iz automobila teško ozlijeđeni te su prevezeni u OB „Dr. Josip Benčević“ na ukazivanje liječničke pomoći, gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Putnici u osobnom vozilu nisu koristili sigurnosni pojas.

Policija protiv 23-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene