Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sudaru poginulo dvoje odraslih i beba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko jučer u 19,10 na brzoj cesti Sveta Helena-Vrbovec, kod ulaza Luka u Vrbovec, poginule su tri osobe.

Prometna nesreća se dogodila tako što je osobni automobil V W-vento bjelovarskih registracijskih oznaka, u kojem su bile četiri odrasle osobe i dvoje djece, ulazeći u Luki na brzu cestu Sv. Helena-Bjelovar, krenuo u suprotnom smjeru, pri čemu se frontalno sudario s jednim od nadolazećih automobila.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Prema policijskom očevidu, iz smjera Bjelovara u tom je trenutku dolazio audi registarskih oznaka ZG 5888 DE. Putnik u audiju bio je saborski zastupnik HSS-a Ante Markov, a u pratnji mu je bio BMW ZG 9907.

Audi je uspio izbjeći frontalni sudar, a BMW se izravno sudario s automobilom V W-ventom.

U sudaru su poginule tri osobe iz osobnog automobila V W-vento, Anđelko Tunić iz Prespe kod Bjelovara te ženska osoba i dijete od osam mjeseci. 

Druge dvije odrasle osobe i dijete iz tog automobila su
teško ozlijeđeni te su odrasli prevezeni u KB Dubravu, a dijete na Rebro.

Također se doznaje da je ozlijeđen i vozač u BMW-u te je, prema prvim informacijama, prevezen u jednu od zagrebačkih bolnica.

Nedaleko Osijeka poginuo muškarac

Jedna je osoba večeras poginula i u prometnoj nesreći u Baranji. U nesreći nedaleko Osijeka poginuo je 68-godišnji muškarac. On je, navodno, pod utjecajem alkohola vozio bicikl te je pao na pločnik, nakon čega je na njega naletio aotomobil.

Svetozar Kutija (68) iz Luga nedaleko od Osijeka poginuo je u srijedu navečer u prometnoj nesreći kraj središnje mjesne trgovine. Svetozar je, tvrde svjedoci, bio prilično pijan kad je došao u trgovinu. Tamo je još nešto popio i krenuo kući. Nije vozio ni deset metara, pao je u grm s desne strane pločnika. Kad se uspravio i sjeo na bicikl, ponovo se zanjihao i pao. Ovaj put je ostao ležati na pločniku kojim su dolazili auti iz suprotnog smjera. Jedan auto ga je uspio zaobići, ali Josip Anitić (55) naletio je autom na biciklista i usmrtio ga. 

>> Kod Zadra smrtno stradala starica

S obzirom da je rano jutros u okolici Zadra poginula 84-godišnja starica dok je prelazila cestu, crna statistika poginulih na cestama obuhvatila je danas čak pet osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene