Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Jedna žena poginula, tri osobe teško ozlijeđene u sudaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,50 sati kod Rovinjskog Sela život je izgubila jedna osoba, a tri su teško ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo Mercedes zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak iz Rovinja, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u osobno vozilo Škoda, kojim je iz suprotnog smijera upravljao 53-godišnjak iz Kanfanara.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Na mjestu nesreće smrtno je stradala 50-godišnja L.P. iz Kanfanara, a tjelesne ozljede zadobila su oba vozača i 30-godišnji suvozač iz Mercedesa, javlja PU istarska. Svi ozlijeđeni zadržani su u pulskoj Općoj bolnici. Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. Na mjesto nesreće izašla je Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli koja je naložila obdukciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene