Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

U teškoj nesreći stradala trudnica, dijete preminulo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jutrošnjoj prometnoj nesreći kod čvora Mokrice, u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila i teretno vozilo, tri su osobe teško ozlijeđene, među kojima i trudnica čije je nerođeno dijete preminulo, izvijestila je krapinsko-zagorska Policijska uprava.

Očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kad je 28-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući automobilom iz smjera naplatnih kućica prema autocesti A2, počeo pretjecati teretno vozilo s poluprikolicom. Tada je iz suprotna smjera naišao osobni automobil, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin, i s njim se sudario. Pritom je automobil 28-godišnjaka udario i u teretno vozilo koje je pretjecao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okolnosti zasad nepoznate Zabok: U sudaru jedna osoba poginula, četiri ozlijeđene Slika nije dostupna Vlak naletio na automobil, dvoje ozlijeđeno

U prometnoj nesreći teške ozljede opasne za život zadobili su 23-godišnji vozač osobnog automobila i putnica u njemu, 30-godišnja trudnica, čije je nerođeno dijete preminulo. Teško je ozlijeđen i 28-godišnji vozač.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Zaboku, a vozač s ozljedama opasnim za život prevezen je u Kliniku za traumatologiju u Zagreb. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene